Γρήγορη πίτσα με ποικιλία μανιταριών, μαϊντανό και

PARVEGANO Savory & Nutty

Υλικά

2 μεγάλες αραβικές πίτες
250 γρ ασπρομανίταρα
250 γρ πορτομπέλο
250 γρ πλευρώτους
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
200 γρ σάλτσα τομάτας
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Savory & Nutty
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 10-12 λεπτά
Για 4 άτομα

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε σε φέτες τα ασπρομανίταρα, τα πορτομπέλο και τα πλευρώτους.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα μανιτάρια για 3-4 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Όταν τα μανιτάρια είναι έτοιμα τα αποσύρετε από το τηγάνι, τα τοποθετείτε σε ένα μπολ, πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύετε καλά.
Απλώνετε σε μια επιφάνεια κοπής τις αραβικές πίτες, απλώνετε, ισομερώς, την σάλτσα τομάτας και από πάνω τα μανιτάρια.
Τοποθετείτε τις αραβικές πίτες σε προθερμασμένο φούρνο στους 220οC για 2-3 λεπτά, αποσύρετε, πασπαλίζετε με το PARVEGANO Savory & Nutty και σερβίρετε.