Ρύζι κουνουπιδιού με λαχανικά

και PARVEGANO Sweet & Nutty

Υλικά

½ κουνουπίδι, κομμένο σε μπουκετάκια
80 ml ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε μικρά κυβάκια
1 πράσο, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, κομμένα σε λεπτές φέτες
1 καρότο, κομμένο σε μικρά κυβάκια
100 γρ καλαμπόκι
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά κυβάκια
5 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Sweet & Nutty
1 κουταλάκι του γλυκού βαλσάμικο ξύδι
½ κουταλάκι του γλυκού σόγια σος
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Για 2 άτομα

Εκτέλεση

Αδειάζουμε το κουνουπίδι στο πολυκοπτικό και το θρυμματίζουμε μέχρι να έχει όψη σαν ρύζι.
Μόλις είναι έτοιμο, το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να κάψει.
Αφού κάψει, ρίχνουμε μέσα το ελαιόλαδο.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πράσο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Προσθέτουμε και το καρότο.
Μπορούμε να τα σοτάρουμε σε υψηλή θερμοκρασία σε 10 λεπτά ή προαιρετικά (για πιο γλυκιά γεύση) σε χαμηλή θερμοκρασία για 30 λεπτά.
Έπειτα, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Μαγειρεύουμε για 7-10 λεπτά.
Γαρνίρουμε με έξτρα PARVEGANO Sweet & Nutty
Σερβίρουμε το φαγητό μας ζεστό.