Avocado Toast

με PARVEGANO Savory & Nutty

Υλικά

3 φέτες χωριάτικο ψωμί
1 αβοκάντο
Χυμός και ξύσμα από 1/2 λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας PARVEGANO Savory & Nutty
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι

Για το στήσιμο

1 κουταλιά της σούπας PARVEGANO Savory & Nutty
5 ντοματίνια
3-4 φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 2 λεπτά
Για 3 άτομα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ λιανίζουμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι μέχρι να το κάνουμε αλοιφή.
Προσθέτουμε το PARVEGANO Savory & Nutty, το ελαιόλαδο, το λεμόνι (ξύσμα και χυμό), την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Φρυγανίζουμε τις φέτες ψωμιού.

Για το στήσιμο

Απλώνουμε το μίγμα του αβοκάντο στο ψωμί.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια, το δυόσμο και τέλος το PARVEGANO Savory & Nutty.