Ρεβίθια σε κρέμα καρύδας με κάρι και ρύζι και

PARVEGANO Sweet & Nutty

Υλικά

50 γρ κρεμμύδια κοκκάρια (ή ένα κρεμμύδι λευκό ψιλοκομμένο)
400 γρ ρεβίθια βρασμένα
8 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Sweet & Νutty
2 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες
100 ml ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας κάρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
400 ml κρέμα καρύδας
1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
Χυμό από 2 λάιμ
200 γρ ρύζι βρασμένο για το σερβίρισμα

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά
Για 4 άτομα

Εκτέλεση

Σε ένα φαρδύ τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί.
Προσθέτουμε τα κοκκάρια ή το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
Προσθέτουμε το καρότο, τα ρεβίθια, τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε.
Κλείνουμε το μάτι και ενώ είναι ακόμα καυτό προσθέτουμε την κρέμα καρύδας, το PARVEGANO Sweet & Νutty και ανακατεύουμε καλά.
Τέλος ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο το προσθέτουμε στο φαγητό και ανακατεύουμε.
Κλείνουμε με το καπάκι και αφήνουμε να σταθεί για 5 λεπτά.
Σερβίρουμε στα πιάτα και γαρνίρουμε από πάνω με ψιλοκομμένο κόλιανδρο και χυμό από λάιμ.
Γαρνίρουμε με ρύζι.