Cookies με φυστικοβούτυρο, βρώμη

και PARVEGANO Sweet & Nutty

Υλικά

1 ώριμη μπανάνα
90 γρ βρώμη
120 γρ φιστικοβούτυρο
100 γρ σταγόνες σοκολάτας κουβερτούρα
1 κουταλιά της σούπας PARVEGANO Sweet & Nutty

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 8 λεπτά
12-14 μπισκότα

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε μια ώριμη μπανάνα και τη βάζουμε σε ένα μπολ.
Την λιανίζουμε καλά με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει σαν χοντροκομμένος πουρές.
Προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
Τέλος προσθέτουμε τη βρώμη, τις σταγόνες σοκολάτας, το PARVEGANO Sweet & Nutty και ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε μια λαδόκολλα πάνω σε ένα ταψί.
Με ένα κουτάλι ή σκουπ παγωτού βγάζουμε μεγάλες κουταλιές και τις αραδιάζουμε πάνω στη λαδόκολλα.
Στη συνέχεια δίνουμε στρογγυλό σχήμα με το χέρι.
Ψήνουμε καλά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 8 λεπτά.
Μόλις βγουν τα αφήνουμε να κρυώσουν και αποθηκεύουμε σε αεροστεγές δοχείο για έως 7 μέρες.