Γκασπάτσο

με PARVEGANO Piquant & Nutty

Υλικά

8 ώριμες ντομάτες
4 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Piquant & Nutty
1/2 αγγούρι ή κολοκυθάκι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο (θα χρειαστείς και λίγο ακόμα, κομμένο σε κύβους για το σερβίρισμα)
1 κόκκινη ψητή πιπεριά ή φλωρίνης, απευθείας από το βαζάκι
1/2 κρεμμύδι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες και ψιλοκομμένες
2 κουταλάκια του γλυκού χοντρό αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
50 γρ μπαγιάτικο ψωμί, κομμένο σε κυβάκια
2 κουταλάκια του γλυκού ξύδι από κόκκινο κρασί
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λάιμ
Κρουτόνς για το σερβίρισμα

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 70 λεπτά
Για 4 άτομα

Εκτέλεση

Βάζουμε τις ντομάτες, το PARVEGANO Piquant & Nutty, το αγγούρι, την ψητή πιπεριά, το κόκκινο κρεμμύδι, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το ψωμί, το ξύδι και το ελαιόλαδο σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να είναι εντελώς ομοιογενή.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο και το αφήνουμε για τουλάχιστον 1 ώρα πριν το σερβίρισμα.
Μπορείς να παίξεις με το αλάτι και το χυμό λάιμ για να ταιριάζει στα γούστα σου. Σερβίρουμε σε μπολ σούπας.
Διακοσμούμε με κρουτόν κι έξτρα PARVEGANO Piquant & Nutty.