Χωριάτικη σαλάτα με ντακάκια και αβοκάντο

με PARVEGANO Sweet & Nutty

Υλικά

3 παξιμάδια για ντάκο από χαρούπι
3 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Sweet & Nutty
2 ντομάτες σε κοτσάνι, κομμένα σε κύβους ή 15 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
½ κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
½ αγγούρι, κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 κουταλιά της σούπας ελιές μαύρες (χωρίς κουκούτσι)
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο
1/2 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
Αλάτι
Πιπέρι

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 5 λεπτά
Για 1 άτομο

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε ελαφρώς τα παξιμάδια κάτω από τρεχούμενο νερό της βρύσης.
Τα βάζουμε σε ένα πιάτο και τα “ψεκάζουμε” με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.
Βάζουμε σε ένα μπολ τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το αγγούρι, τις ελιές, την κάπαρη, το ελαιόλαδο, το PARVEGANO Sweet & Nutty, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.
Μοιράζουμε πάνω από τα παξιμάδια. Γαρνίρουμε με φέτες από αβοκάντο.
Προαιρετικά γαρνίρουμε με έξτρα PARVEGANO Sweet & Nutty.