Χόρτα τσιγαριαστά με μυρωδικά

και PARVEGANO Sweet & Nutty

Υλικά

250 γρ βλίτα βρασμένα
250 γρ ραδίκια βρασμένα
100 γρ baby σπανάκι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας μυρώνια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Sweet & Nutty
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 4-5 λεπτά
Για 2 άτομα

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με το σκόρδο.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο για 1-2 λεπτά, προσθέτετε το baby σπανάκι και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί το baby σπανάκι, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τα βρασμένα χόρτα, τα προσθέτετε στο τηγάνι μαζί με 2 κουταλιές PARVEGANO Sweet & Nutty και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 1-2 λεπτά.
Ψιλοκόβετε τα φρέσκα μυρωδικά, τα προσθέτετε στο τηγάνι, προσθέτετε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, ανακατεύετε καλά.
Αποσύρετε το τηγάνι από την φωτιά και σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα τα τσιγαριαστά χόρτα πασπαλίζοντας από πάνω με το υπόλοιπο PARVEGANO Sweet & Nutty.