Γουακαμόλε

με PARVEGANO Savory & Nutty

Υλικά

1 αβοκάντο
½ ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας PARVEGANO Savory & Nutty
½ σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
½ κρεμμύδι λευκό ψιλοκομμένο σε πολύ μικρά καρέ
1 τομάτα (ή 10 ντοματίνια) ψιλοκομμένα
Χυμό από 1/2 λάιμ
Αλάτι
Κόκκινο πιπέρι (προαιρετικά)

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 2 λεπτά
Για 2 άτομα

Εκτέλεση

Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι αφαιρούμε τη σάρκα από τη φλούδα.
Βάζουμε τη σάρκα σε ένα μπολ και λιανίζουμε με ένα πιρούνι. Δεν κάνουμε τη διαδικασία με blender γιατί θα καταστρέψουμε την υφή του.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.
Σερβίρουμε απευθείας.