Μανιτάρια λεμονάτα με βίδες και

PARVEGANO Piquant & Nutty

Υλικά

2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα
1 πράσο, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
20 γρ αποξηραμένα μανιτάρια
100 ml καυτό νερό για το μούλιασμα
500 γρ καφέ μανιτάρια, σαμπινιόν κομμένα σε 4
400 γρ μανιτάρια πλευρώτους, κομμένα σε μέτρια κομμάτια
100 ml λευκό κρασί
300 ml ζωμός λαχανικών
Χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
8 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Piquant & Nutty
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
250 γρ ζυμαρικά βίδες για το σερβίρισμα

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά
Για 4 άτομα

Εκτέλεση

Βάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια μέσα σε καυτό νερό για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο να κάψουν σε μέτρια φωτιά.
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο και το πράσο.
Μόλις πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια μαζί με το νερό τους και τα υπόλοιπα μανιτάρια.
Σιγομαγειρεύουμε για 20-30 λεπτά.
Προσθέτουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε για 20 λεπτά.
Τέλος, προσθέτουμε το PARVEGANO Piquant & Nutty, το χυμό και το ξύσμα από τα λεμόνια, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονα αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σερβίρουμε γαρνίροντας τα ζυμαρικά με τα λεμονάτα μανιτάρια.
Προαιρετικά, γαρνίρουμε με έξτρα PARVEGANO Piquant & Nutty.