Μακαρονοσαλάτα με πιπεριές και ελιές

με PARVEGANO Savory & Nutty

Υλικά

Για τη sauce
80 ml φυτικό ρόφημα σόγιας
80 ml ηλιέλαιο
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα ντιζόν
Αλάτι
Πιπέρι

Για τη μακαρονοσαλάτα
200 γρ φουσίλι ζυμαρικά
2 πιπεριές φλωρίνης, ψιλοκομμένες
2 κουταλιές της σούπας ελιές μαύρες, χωρίς κουκούτσι
2 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Savory & Nutty
¼ ματσάκι μαϊντανό φρέσκο

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Για 2 άτομα

Εκτέλεση

Για τη sauce
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα blender και χτυπάμε καλά για 4-5 λεπτά.
Αποθηκεύουμε σε βαζάκι και παγώνουμε στο ψυγείο να δέσει για 1 ώρα.

Για τη μακαρονοσαλάτα
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Κόβουμε τις πιπεριές λεπτές ροδέλες. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε και τη sauce.
Ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με έξτρα PARVEGANO Savory & Nutty.