Ζυμαρικά με ντοματίνια

με PARVEGANO Savory & Nutty

Υλικά

500 γρ ντοματίνια
5 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Savory & Nutty
80 ml ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό (κομμένο σε μικρά κυβάκια)
1 σκελίδα σκόρδο (κομμένη σε λεπτές φέτες)
1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σφενδάμου
200 γρ ζυμαρικά Cavatappi (ταιριάζει με κοντά ζυμαρικά όπως trecche, πέννες ή ό,τι άλλο θέλετε)
1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό (ή δυόσμο)
Αλάτι
Πιπέρι

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά
Για 2 άτομα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200°C.
Σε ένα ταψάκι βάζουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα ντοματίνια, αλάτι και πιπέρι.
Προαιρετικά βάζουμε και ένα κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σφενδάμου.
Ψήνουμε στους 200°C για 30-40 λεπτά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, προσθέτουμε τα ζυμαρικά, το PARVEGANO Savory & Nutty και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά.
Ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε και προαιρετικά γαρνίρουμε με έξτρα PARVEGANO Savory & Nutty από πάνω.