Ρυζογκοφρέτες με ψητές πιπεριές Φλωρίνης

και PARVEGANO Sweet & Nutty

Υλικά

12 ρυζογκοφρέτες
5 πιπεριές Φλωρίνης
50 ml ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι
4 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Sweet & Nutty
30 γρ baby ρόκα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 30-35 λεπτά
Για 4 άτομα

Εκτέλεση

Πλένετε καλά τις πιπεριές Φλωρίνης, τις τοποθετείτε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC μέχρι να μαλακώσουν και να φουσκώσει η πέτσα τους.
Όταν οι πιπεριές Φλωρίνης είναι έτοιμες τις αποσύρετε από τον φούρνο, τις τοποθετείτε σε ένα ξύλο κοπής και αφαιρείτε την πέτσα μαζί με τα σπόρια τους.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πιπεριές σε λωρίδες, τις τοποθετείτε σε ένα μπολ μαζί με το ελαιόλαδο, το λευκό ξύδι, 2 κουταλιές PARVEGANO Sweet & Nutty, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά και προσεχτικά.
Απλώνετε τις ρυζογκοφρέτες σε ένα ξύλο κοπής, μοιράζετε ισομερώς τις πιπεριές Φλωρίνης, από πάνω την baby ρόκα, πασπαλίζετε με το υπόλοιπο PARVEGANO Sweet & Nutty και σερβίρετε.