Μελιτζάνα ψητή με ντομάτα

και PARVEGANO Piquant & Nutty

Υλικά

1 μελιτζάνα
6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 ώριμες ντομάτες
4 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Piquant & Nutty
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό χοντροκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 4-5 λεπτά
Για 2 άτομα

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τη μελιτζάνα σε φέτες πάχους ½ εκ., τις περιχύνετε με το μισό ελαιόλαδο και τις πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τοποθετείτε ένα ραβδωτό αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και ψήνετε τις φέτες μελιτζάνας για 4-5 λεπτά συνολικά και από τις 2 μεριές.
Όταν οι φέτες μελιτζάνας είναι έτοιμες τις αποσύρετε από το ραβδωτό τηγάνι και τις τοποθετείτε σε ένα ξύλο κοπής.
Στο χοντρό μέρος ενός τρίφτη τρίβετε τις ντομάτες, τις τοποθετείτε σε ένα μπολ και προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τις 2 κουταλιές PARVEGANO Piquant & Nutty, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Μοιράζετε ισομερώς με ένα κουτάλι την τριμμένη ντομάτα πάνω στις φέτες μελιτζάνας, πασπαλίζετε με τον χοντροκομμένο μαϊντανό και το υπόλοιπο PARVEGANO Piquant & Nutty και σερβίρετε.