Σπαγγέτι με μπολονέζ από κιμά σόγιας

και PARVEGANO Piquant & Nutty

Υλικά

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 καρότα (περασμένα από τον τρίφτη)
200 γρ μανιτάρια ψιλοκομμένα
100 γρ κιμάς σόγια
300 γρ τομάτα κονκασέ
4 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Piquant & Nutty
1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα γλυκοκαυτερή
1 κουταλιά του γλυκού μυρωδικά (ρίγανη, δυόσμο, βασιλικό ή ό,τι άλλο θέλεις)
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο (για σοτάρισμα)

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 60 λεπτά
Για 2 άτομα

Εκτέλεση

Αρχικά ετοιμάζουμε τον κιμά σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. (Συνήθως πρέπει πρώτα να τον βράσουμε και έπειτα να τον σουρώσουμε και να τον αφήσουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου).
Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι να κάψει.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο.
Ρίχνουμε το σκόρδο, τα καρότα, τα μανιτάρια και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά σόγια και τον φέρνουμε 2-3 βόλτες στο τηγάνι να ανακατευτεί με τα υπόλοιπα υλικά.
Τέλος ρίχνουμε και την τομάτα.
Προσθέτουμε όλα τα μυρωδικά και μπαχαρικά, το PARVEGANO Piquant & Nutty, αλατοπιπερώνουμε και σιγομαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε μισό ποτήρι νερό.
Σερβίρουμε πάνω από ζυμαρικά της επιλογής μας και γαρνίρουμε με έξτρα PARVEGANO Piquant & Nutty.