Σπαγγέτι με λαχανικά

και PARVEGANO Piquant & Nutty

Υλικά

250 γρ σπαγγέτι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
25 τοματίνια
1 κολοκυθάκι
1 καρότο
120 γρ σπανάκι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές της σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Piquant & Nutty
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 9-10 λεπτά
Για 2 άτομα

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στα 4, το κολοκυθάκι σε μικρά μπαστουνάκια, ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και στο χοντρό μέρος του τρίφτη τρίβετε το καρότο.
Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τα σπαγγέτι μέχρι να είναι al dente.
Όση ώρα βράζουν τα σπαγγέτι τοποθετείτε ένα μεγάλο, βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε το μισό ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το κολοκυθάκι μαζί με το καρότο, το σπανάκι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3-4 λεπτά μέχρι να μαραθούν, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε τα τοματίνια, συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό, πασπαλίζετε με τις 2 κουταλιές PARVEGANO Piquant & Nutty, προσθέτετε τα σπαγγέτι με λίγα από τα υγρά στα οποία έβραζαν και ανακατεύετε καλά μέχρι να δέσει η μακαρονάδα.
Όταν η μακαρονάδα είναι έτοιμη, αποσύρετε το τηγάνι από την φωτιά, πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο βασιλικό, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε σε βαθιά, ατομικά πιάτα με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το υπόλοιπο PARVEGANO Piquant & Nutty από πάνω.