Stir Fry noodles με λαχανικά και φιστικοβούτυρο

με PARVEGANO Piquant & Nutty

Υλικά

200 γρ noodles

Για τα λαχανικά
30 ml ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
100 γρ καλαμπόκι
100 γρ αρακά
10 μανιτάρια (τύπου σαμπινιόν)

Για τη sauce
80 γρ φιστικοβούτυρο
1 κουταλιά της σούπας PARVEGANO Piquant & Nutty
1 κουταλιά της σούπας ταμπάσκο (ή σριράτσα)
1 κουταλιά της σούπας oyster sauce
1 κουταλιά της σούπας fish sauce
1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο
1/2 κουταλιά του γλυκού τζίντζερ περασμένο από τον τρίφτη
Χυμό από 1 λάιμ

Για το σερβίρισμα
2 κουταλιές της σούπας σουσάμι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
½ ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
Χυμό από 1 λάιμ

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπτά
Για 2 άτομα

Εκτέλεση

Ξεκινάμε από τα λαχανικά.
Κόβουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε μικρά κυβάκια.
Κόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο σε λεπτές φέτες.
Βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα wok.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά και τα σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
Βάζουμε όλα τα υλικά της sauce σε ένα μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Βάζουμε τα noodles σε ένα μπολ και το γεμίζουμε με βραστό νερό. Τα αφήνουμε να σταθούν για 2 λεπτά.
Έπειτα, τα προσθέτουμε στο wok, προσθέτουμε και τη sauce και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε απευθείας και γαρνίρουμε με σουσάμι, φρέσκο κρεμμυδάκι, φρέσκο κόλιανδρο και έξτρα λάιμ.