Ταμπουλέ

με PARVEGANO Sweet & Nutty

Υλικά

100 γρ πλιγούρι
200 γρ νερό, βραστό
2 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Sweet & Nutty
1 ματσάκι μαϊντανό (πλυμένο, στεγνωμένο, ψιλοκομμένο)
1 ματσάκι δυόσμο (πλυμένο, στεγνωμένο, ψιλοκομμένο)
5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (ολόκληρα με το πράσινο μέρος)
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο σε μικρά καρέ
1 αγγούρι με την φλούδα πλυμένο, κομμένο σε μικρά καρέ
4 ντομάτες, κομμένες σε μικρά καρέ (χωρίς τα σποράκια)
4 κουταλιές της σούπας βαλσαμικό ξίδι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα
Για 4 άτομα

Εκτέλεση

Βάζουμε το πλιγούρι σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε το ζεστό και σκεπάζουμε με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα.
Αφήνουμε το πλιγούρι να σταθεί και να πιει το νερό για 10΄-15΄.

Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μουσκεμένο πλιγούρι.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το ταμπουλέ στο ψυγείο για 1 ώρα.
Έπειτα ανακατεύουμε για άλλη μια φορά πολύ καλά να αφρατέψει και σερβίρουμε.