Tacos με γλυκοπατάτα, ρεβίθια, ρόκα

και PARVEGANO Savory & Nutty

Υλικά

1/2 κρεμμύδι λευκό, κομμένο σε μικρά κυβάκια
1/2 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
50 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για σοτάρισμα
100 γρ καθαρισμένη γλυκοπατάτα, κομμένη σε κύβους
100 γρ βρασμένα ρεβίθια
200 ml ντομάτα κονκασέ
3 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Savory & Nutty
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
1 κουταλιά της σούπας κάρυ
1/2 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά
1/4 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο

Για το στήσιμο
5 τάκος
1 χούφτα ρόκα
3 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Savory & Nutty

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά
Για 2 άτομα

Εκτέλεση

Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο σε μέτρια ένταση για 5-7 λεπτά.
Προσθέτουμε τη γλυκοπατάτα και σοτάρουμε για ακόμα 7 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά για να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές
Προσθέτουμε τα ρεβίθια και στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά.
Προσθέτουμε την τομάτα κονκασέ και ανακατεύουμε καλά.
Τέλος προσθέτουμε και το PARVEGANO Savory & Nutty και ανακατεύουμε καλά.
Σιγομαγειρεύουμε για 15 λεπτά.
Γεμίζουμε τα τάκος και γαρνίρουμε με ρόκα και PARVEGANO Savory & Nutty.
Σερβίρουμε απευθείας. Διαφορετικά διατηρούμε στο τηγάνι και ζεσταίνουμε στο τηγάνι πριν γεμίσουμε τα τάκος και σερβίρουμε.