Τορτίγια με γύρο Μανιταριών

με PARVEGANO Piquant & Nutty

Υλικά

Για το γύρο μανιταριών
300 γρ μανιτάρια σαμπινιόν
300 γρ μανιτάρια πλευρώτους
3 κουταλιές της σούπας Parvegano Piquant & Nutty
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα καπνιστή
½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά
¼ κουταλάκι του γλυκού κάρι
¼ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
80 γρ ελαιόλαδο
Αλάτι

Για την τορτίγια
4 τορτίγιες
1 ντομάτα
1 αβοκάντο
¼ μαρούλι iceberg

Χρόνος προετοιμασίας: 60 λεπτά (24 ώρες αναμονής)
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά
Για 2 άτομα

Εκτέλεση

Για το γύρο μανιταριών
Ψιλοκόβουμε όλα τα μανιτάρια. Τα μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε το λάδι, τα μπαχαρικά, το αλάτι και ανακατεύουμε.
Κλείνουμε με μεμβράνη και μαρινάρουμε στο ψυγείο για 24 ώρες.
Την επόμενη μέρα, βάζουμε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι να κάψει.
Σοτάρουμε τα μαριναρισμένα μανιτάρια μέχρι να χάσουν τον όγκο τους και να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Στο τέλος προσθέτουμε το Parvegano Piquant & Nutty και ανακατεύουμε.

Για τις τορτίγιες
Ανοίγουμε κάθε τορτίγια και βάζουμε στο κέντρο ¼ ντομάτα σε φέτες, ¼ αβοκάντο σε φέτες και λίγο μαρούλι iceberg ψιλοκομμένο.
Προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας από το γύρο μανιταριών.
Τυλίγουμε την τορτίγια και ψήνουμε σε τοστιέρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι.
Προαιρετικά τυλίγουμε με λαδόκολλα και σερβίρουμε.