Vegan νιόκι με σάλτσα από σπανάκι και πράσο

και PARVEGANO Piquant & Nutty

Υλικά

1 πράσο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
500 γρ σπανάκι baby
1 κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
50 ml ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας vegan πέστο βασιλικού
8 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Piquant & Nutty
300 γρ νιόκι

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Για 2 άτομα

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το σπανάκι.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε κυβάκια.
Κόβουμε το πράσο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε φέτες.
Πολτοποιούμε το σκόρδο.
Βάζουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι να κάψει.
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και στη συνέχεια το πράσο, το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο.
Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα.
Προσθέτουμε τα νιόκι, το PARVEGANO Piquant & Nutty και το πέστο βασιλικού και σιγομαγειρεύουμε μέχρι το σπανάκι να χάσει τα υγρά του.
Σερβίρουμε ζεστό.
Γαρνίρουμε με έξτρα PARVEGANO Piquant & Nutty.