Vegan cheddar melt και

PARVEGANO Sweet & Nutty

Υλικά

220 γρ πατάτες, κομμένες σε μεγάλους κύβους
220 γρ γλυκοπατάτες, κομμένες σε μεγάλους κύβους
100 γρ καρότα, κομμένα σε μεγάλους κύβους
8 κουταλιές της σούπας PARVEGANO Sweet & Nutty
150 γρ κάσιους (μουλιασμένα για τουλάχιστον 5 ώρες ή καλύτερα για όλη τη νύχτα)
120 ml νερό
70 γρ ελαιόλαδο
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού (αν είναι φρέσκος ακόμα καλύτερα!)
1/4 κουταλάκι του γλυκού καπνιστή πάπρικα
1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδο
Λίγο καγιέν

Χρόνος προετοιμασίας: 5 ώρες
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα μέχρι να μαλακώσουν.
«Αλέθουμε» τα κάσιους στο μπλέντερ έως ότου αποκτήσουν υφή σαν κρεμώδη πάστα.
Προσθέτουμε και χτυπάμε τις πατάτες και καρότα μαζί με τα υπόλοιπα συστατικά και το PARVEGANO Sweet & Νutty
στο μπλέντερ μέχρι η κρέμα να γίνει εξαιρετικά λεία.
Διατηρείται στο ψυγείο έως και μία εβδομάδα.